Sexshop pro ženy

picture

Afrodiziakální štrůdl

Už mnohokrát omleté moudro, že láska prochází žaludkem, vám nemusím připomínat. A rozhodně to není klišé. Ohrané je, pokud si chlap nechá několikrát denně od své drahé polovičky servírovat pod nos dlabanec. S otevřeným lahváčem a v trenkách je to zaručeně ten nejodpudivější obrázek, po kterém budete mít chuť usnout a vzbudit se vedle někoho jiného. Pokud se ale váš chlap překoná a nebo dokonce k smrti rád vaří, je to opravdu sexy. Nebudu jmenovat, ale jedna z nás si této výsady užívá opravdu dosyta. No a někdy ne tak úplně dosyta, ale zato si opravdu užije. Hned pochopíte proč. Není totiž krmena jen tak ledajakým jídlem. Pokud vy nebo vaše polovička ráda vaří či peče, můžete vyzkoušet jeden recept, po kterém si v závěru užijete oba.

Je dobře známo, že koření dělá divy. A vězte, že tahle kombinace je opravdu vražedná. Nejlépe je jí servírovat před víkendem, abyste si po následcích požití nebo lépe řečeno po tom, co na vás zapůsobí zaručeně sexy kombinace koření, pořádně užili a pak taky pořádně odpočinuli. A co že to teď u kamarádky před každým víkendem voní? Je to tzv. afrodisiakální štrůdl. A jak může být něco tak ryze obyčejného sexy a afrodisiakální?

Není to totiž obyčejný štrůdl! Je provoněný skořicí. Bez té není rozhodně štrůdl štrůdlem. Asi už naše babičky tušily, že skořice uvolňuje napětí, stimuluje krevní oběh, léčí duši a harmonizuje na všech úrovních. Slyšeli jste někdy o kustovnici čínské neboli goje? Tak ji rozhodně vyzkušejte a můžete začít právě naším štrůdlem pomáhajícím k naplnění lásky. Goja, to jsou to takové malé červené podlouhlé bobečky, které úžasně působí na potenci a sexuální libido a jako bonus - zvyšují dlohověkost a výkon. Další velmi voňavou přísadou úžasného štrůdlu je kokos, který posiluje imunitní systém (to, abyste ty následky ve zdraví přežili a nenastudili se, až to na vás přijde, protože večery už nejsou nejteplejší ☺). No a nakonec kardamon, už odpradávna vyhlášené afrodisiakum, které čistí dech. A jak ten zázrak vyrobíte a kolik čeho tam dáte?

Do těsta požijete: 250 g špaldové mouky, 200 g rostlinného tuku, 1 vejce a špetku soli.

Těsto naplníte 1 kg nastouhaných jablek, 1 čajovou lžičkou skořice (nejlépe cejlonské, čerstvě namleté), 50 g kustovnice čínské, 1 polévkovou lžící strouhaného kokosu (ten krásně nasaje šťávu z jablek), 7 semínky čerstvě pomletého kardamonu a 100 g přírodního cukru.

A pozor, moc se nepřecpěte, abyste neusnuli. Nejlepší prý je pojídat štrůdl při odpočinku mezi jednotlivými milováními, říká ta šťastná z nás, která si štrůdl nechává servírovat a nemusí se s ním péct. Přejeme vám dobrou chuť a noci plné milování.

Zpět na blog